default-image

Νυχτοπερπατήματα στον Παναθηναϊκό!

Μπάσκετ
Νυχτοπερπατήματα στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνω-κάτω έγινε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός από τα νυχτοπερπατήματα των Νικ Καλάθη, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς!

Οι τέσσερις «πράσινοι» υπέπεσαν σε παράπτωμα στη Μόσχα, για το οποίο ενημερώθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος, μάλιστα, είναι έξαλλος με τους παίκτες του και, με τη σειρά του, ειδοποίησε τη διοίκηση του «τριφυλλιού»!

Τι συνέβη;

Η αποστολή του Εξάστερου, θυμίζουμε, ήταν στη ρωσική πρωτεύουσα για Gomelsky Cup, το διήμερο 27-28/9. Την περασμένη Τετάρτη, λοιπόν, 27 Σεπτεμβρίου και μετά την ήττα από τη Χίμκι, η ομάδα δείπνησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αλλά ο Νικ Καλάθης ζήτησε ειδική άδεια, προκειμένου να φάει σε κάποιο εστιατόριο, κάνοντας παράπονα για την ποιότητα του φαγητού.

Έτσι, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς, έφυγαν από το ξενοδοχείο γύρω στις 21:00. Το θέμα, ωστόσο, είναι η ώρα που επέστρεψαν σε αυτό…

Οι τέσσερις, λοιπόν, ήταν… άφαντοι για έξι ώρες(!), ως τις 3 τα ξημερώματα, τη στιγμή, δε, που η ομάδα είχε παιχνίδι την επόμενη μέρα, στις 17:00, με την Νταρουσάφακα! Στο οποίο φάνηκε, μάλιστα η… κούραση των παικτών στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το «νυχτοπερπάτημα», φυσικά, των Καλάθη, Γκιστ, Ρίβερς και Σίνγκλετον δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο, με τον Τσάβι Πασκουάλ να ενημερώνεται άμεσα και να γίνεται έξαλλος!

Με τη σειρά του, ο Καταλανός τεχνικός ενημέρωσε -όπως προαναφέραμε- και τους ανθρώπους της «πράσινης» διοίκησης», που εμφανίζονται έντονα προβληματισμένοι και ενοχλημένοι από το νέο κρούσμα απειθαρχίας στην ομάδα, λίγες μέρες, μάλιστα, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραδειγματική τιμωρία των τεσσάρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News