default-image

Απίστευτο! Ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας του έσωσε τη ζωή

Κόσμος
Απίστευτο! Ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας του έσωσε τη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι από τις ειδήσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, που συγκινούν και είναι πέρα για πέρα αληθινές. Ο David και η Kate Ogg προσπαθούσαν χρόνια να κάνουν παιδιά και όταν έμαθαν τα νέα ότι θα αποκτήσουν δίδυμα, απλά πετούσαν από ευτυχία.

Η μοίρα όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Τα δίδυμα γεννήθηκαν στην 26η εβδομάδα της κύησης και το πρώτο από αυτά που γεννήθηκε με δυο λεπτά διαφορά από την αδελφούλα του, ήταν κλινικά νεκρό.

Η Kate που είχε αποφασίσει να ονομάσει Jamie το μωράκι που απεβίωσε, ρώτησε το ιατρικό προσωπικό αν θα μπορούσε να το κρατήσει για τελευταία φορά στην αγκαλιά της πριν το πάρουν από κοντά της μια για πάντα.

«Και τα δύο γεννήθηκαν στον ίδιο σάκο αλλά ο Jamie δεν έκανε καθόλου θόρυβο. Η Emily έκλαιγε δυνατά!», είπε η Kate στην Daily Mail Αυστραλίας. «Κοίταξα γύρω, και όλοι ήταν σιωπηλοί. Ήταν περίπου 20 άτομα στο δωμάτιο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Πήρα τον Jamie από το γιατρό και ζήτησα από όλους να φύγουν. Ήταν κρύος και ήθελα να τον ζεστάνω!».

Αυτό που έγινε αργότερα μόνο θαύμα μπορεί να το ονομάσει κανείς. Η αγκαλιά της μαμάς του νεογέννητου μωρού και ο χτύπος της καρδιάς της έδωσαν ζωή στο νεογέννητο αγόρι, κάνοντας την καρδούλα του να χτυπάει ξανά. Αμέσως, το ιατρικό προσωπικό μόλις διαπίστωσε ότι ο μικρούλης Jamie αναπνέει τον πήραν και τον έβαλαν κατευθείαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Αν είχαμε αφήσει τον γιατρό να φύγει από το δωμάτιο μαζί του, ο Jamie θα ήταν νεκρός», είπε η μητέρα του!

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Jamie Ogg δείχνει υγιής, ευτυχισμένος!

Η οικογένεια Ogg με αφορμή αυτό το γεγονός έχει δημιούργησε μια διαδικτυακή κοινότητα που ονομάζεται Jamie's Gift και συγκεντρώνει τακτικά χρήματα για το Ίδρυμα Miracle Babies - μια οργάνωση που βοηθά και στηρίζει τα πρόωρα και άρρωστα νεογνά.

Πηγή: newsbomb.gr  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News