Ειδήσεις

Τα πρωτοβρόχια έφθασαν, μαζί με... ομπρέλες & ζακέτες /pics

Και στο Ηράκλειο τα πρωτοβρόχια ήρθαν και έκαναν και αισθητή την παρουσία τους με τους κατοίκους να βγάζουν από τις ντουλάπες τα πιο φθινοπωρινά τους ρούχα ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και οι ομπρέλες.

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού για σήμερα σε όλο το νησί με τα Χανιά ωστόσο όπως έχει φανεί από νωρίς το πρωί  να έχουν πληγεί περισσότερο.

Και στο Ηράκλειο ωστόσο τα πρωτοβρόχια ήρθαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τους κατοίκους να βγάζουν από τις ντουλάπες τα πιο φθινοπωρινά τους ρούχα ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και οι ομπρέλες.

Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προσέχει ο κόσμος και δη οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς τώρα με το ψιλόβροχο εξαιτίας της ολισθηρότητας , ο δρόμος κρύβει παγίδες και ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ολοένα και αυξάνεται.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΑΝΟΙΞΑΝ" ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ (VIDEO)

Ο καιρός στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο

Ηράκλειο

Σάββατο

Βροχερός θα είναι ο καιρός το Σάββατο στο Ηράκλειο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 22 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Κυριακή

Ασθενής βροχή αναμένεται την Κυριακή στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Ρέθυμνο

Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Κυριακή

Βροχές αναμένονται και την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στους 19 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Χανιά

Σάββατο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Κυριακή

Ασθενής θα είναι η βροχόπτωση την Κυριακή στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία.

Άγιος Νικόλαος

Σάββατο

Ασθενής αναμένεται η βροχή το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 23 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Κυριακή

Παρόμοιο το σκηνικό και την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στους 22 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Με πληροφορίες από το meteo.gr

φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια