default-image

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στα Χανιά (video)

Κρήτη
«Άνοιξαν οι ουρανοί» στα Χανιά (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες συνθέτουν ένα άκρως φθινοπωρινό σκηνικό στα Χανιά με τους κατοίκους να καλούνται σήμερα να φορέσουν τα... ζεστά τους ρούχα!

Οι ισχυρές σταγόνες βροχής έκαναν τους Χανιώτες να βάλουν τα μπουφάν τους και να κρατήσουν ομπρέλες για να γλιτώσουν τη νεροποντή. Οι μπότες φυσικά κρίνονται απαραίτητες αφού χωρίς αυτές, οι πολίτες θα γίνουν… «λούτσα»!

Στα Χανιά πλημμύρισαν κεντρικοί δρόμοι, όπως η οδός Αποκορώνου, ευτυχώς όμως δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Η τόσο ισχυρή βροχόπτωση κάνει το σκηνικό φθινοπωρινό και αναμφισβήτητα δύσκολα περίμενε κανείς να ξυπνήσει το πρωί της Παρασκευής και με το «καλημέρα» να ψάχνει για ομπρέλα και μπότες.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ... ΟΜΠΡΕΛΕΣ & ΖΑΚΕΤΕΣ

Στο Ηράκλειο το πρωί της ίδιας μέρας μόνο… ψιχάλισε! Ωστόσο, στη συνέχεια... έβρεξε για τα καλά!

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες μέρες συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Αντιπεριφέρειας Χανίων είχαν προχωρήσει στον καθαρισμό ρεμάτων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.   

Δείτε το video με τις βροχές και τις πλημμύρες στα Χανιά:

Ο καιρός στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο

Βροχερός θα είναι ο καιρός το Σάββατο στο Ηράκλειο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 22 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Ασθενής βροχή αναμένεται την Κυριακή στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Βροχές αναμένονται και την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στους 19 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Ασθενής θα είναι η βροχόπτωση την Κυριακή στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 4 μποφόρ. Στους 21 βαθμούς κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία.

Άγιος Νικόλαος

Ασθενής αναμένεται η βροχή το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 έως 4 μποφόρ. Στους 23 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Παρόμοιο το σκηνικό και την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στους 22 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Με πληροφορίες από το meteo.gr

Ρεπορτάζ: Γιώτα Αρχοντάκη

video: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News