Ειδήσεις

Ανείπωτος πόνος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ευαγγελία

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της 8χρονης Ευαγγελίας με το λαμπερό χαμόγελο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Τις πιο δύσκολες και οδυνηρές στιγμές βιώνουν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας η οποία έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή. Το χαμόγελο που έδινε δύναμη στην ίδια και στους γύρω της «έσβησε» το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Αγγλίας, όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκή στους πνεύμονες.

Όλη η Κρήτη θρηνεί, μαζί με την οικογένεια, το χαμό του 8χρονου κοριτσιού που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Αν και τα χρήματα που χρειάζονταν για να ταξιδέψει το 8χρονο αγγελούδι στο Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν με… ταχύτητα φωτός, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και υπέκυψε γεμίζοντας ανείπωτο πόνο την οικογένειά της.

Σήμερα λοιπόν παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Όσοι αγάπησαν τη μικρή Ευαγγελία, όσοι τη γνώριζαν, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από μακριά τον αγώνα που έδινε, είπαν το «τελευταίο αντίο» ξεκινώντας από το σπίτι της μικρής στην Αγία Μαρίνα Χανίων και εν συνεχεία, στη 1 το μεσημέρι οδηγήθηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας για την τελευταία της κατοικία.

Τα συγκλονιστικά λόγια του παππού της Ευαγγελίας Καστρινάκη

«Προτρέπω να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Εμείς αργήσαμε. Εκείνοι ίσως τα καταφέρουν. Κάνω έκκληση να συνεχίσουν να αγωνίζονται», είναι το θλιβερό μήνυμα που στέλνει ο παππούς της Ευαγγελίας στους συνανθρώπους μας που εξακολουθούν να παλεύουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους με την επάρατη νόσο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Γιώργος Καστρινάκης μίλησε στην ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης λέγοντας «ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας στήριξε, τους Έλληνες στο Λονδίνο και τους εργαζόμενους στο Προξενείο που έκαναν κάτι περισσότερο από την δουλειά τους για να μας βοηθήσουν».

Παράλληλα διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε πικρόχολη διάθεση, ούτε ευχές ούτε κατάρες για όσους άθελα τους μας καθυστέρησαν. Απλώς τους ευχόμεθα ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν στη δική μας θέση».

Σχόλια