Ειδήσεις

Καρχαρίας δαγκώνει και γαντζώνεται στην κοιλιά ψαρά

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ο Έρβιν Μακκάρτι, όταν βούτηξε για να βγάλει αστακούς και του επιτέθηκε ένας καρχαρίας μικρού μεγέθους

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ο Έρβιν Μακκάρτι, όταν βούτηξε για να βγάλει αστακούς και του επιτέθηκε ένας καρχαρίας μικρού μεγέθους δαγκώνοντάς τον στην κοιλιά.

Ο μικρός καρχαρίας μάλιστα γαντζώθηκε πάνω από τον Έρβιν και ήταν τέτοια η δύναμή του, που οι φίλοι του χρειάστηκε να κόψουν το κεφάλι του ψαριού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν από το μικρό καρχαρία.

«Ένιωσα τον καρχαρία να με δαγκώνει τόσο δυνατά που μου κόπηκε η ανάσα. Γι' αυτό βγήκα να πάρω οξυγόνο αλλά όλη αυτή την ώρα ένιωθα τον καρχαρία να προσπαθεί να μου σκίσει την κοιλιά. Πίστευα ότι θα πνιγόμουν. Τελικά κολύμπησα χωρίς να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου για να φτάσω στο σκάφος» περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία του ο Μακκάρτι.

Ήταν τέτοια η δύναμη του μικρού καρχαρία που τελικά χρειάστηκε οι φίλοι του Μακκάρτι να κόψουν το κεφάλι του ψαριού προκειμένου να απελευθερώσουν το φίλο τους.

Όσο για το θύμα του καρχαρία στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει από τον πόνο που του προκαλεί το δάγκωμα.

Τελικά ο Μακκάρτι, σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, είναι καλά στην υγεία του και μπορεί πλέον να διηγείται τη θαλάσσια περιπέτειά του.

Σχόλια