Ειδήσεις

Με πόνο και οδύνη αύριο το τελευταίο αντίο στην Ευαγγελία

Η δυσκολότερη στιγμή θα είναι αύριο για την οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας που θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία

Η δυσκολότερη στιγμή… δεν ήρθε ακόμη . Η δυσκολότερη στιγμή θα είναι αύριο για την οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας  που θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία  με τον πόνο και την οδύνη να είναι ανείπωτη για την οικογένεια της και τους ανθρώπους που γνώριζαν το 8χρονο αγγελούδι από τα Χανιά.

Αύριο το πρωί από το σπίτι του κοριτσιού στην Αγία Μαρίνα Χανίων, θα γίνει ο... αποχαιρετισμός και ακολούθως στο κοιμητήριο θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος με την Ευαγγελία να... οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.

Η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη που με τον αγώνα της  συγκίνησε το πανελλήνιο και κινητοποίησε τους Κρητικούς, βρίσκεται ήδη στη γειτονιά των αγγέλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το χαμόγελο της που έδινε κουράγιο σε όλους όσοι έβλεπαν τον αγώνα που έδινε για τη ζωή έσβησε  για πάντα και τα καστανά ματάκια που μέχρι πρότινος φώτιζαν τον κόσμο γύρο της έπαψαν να λάμπουν.

Το 8χρονο κορίτσι,  έσβησε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Αγγλίας όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκή στους πνεύμονες.

Συγκλονίζουν τα δραματικά λόγια του παππού της Ευαγγελίας Καστρινάκη

«Προτρέπω να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Εμείς αργήσαμε. Εκείνοι ίσως τα καταφέρουν. Κάνω έκκληση να συνεχίσουν να αγωνίζονται», είναι το θλιβερό μήνυμα που στέλνει ο παππούς της Ευαγγελίας στους συνανθρώπους μας που εξακολουθούν να παλεύουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους με την επάρατη νόσο.

Ο Γιώργος Καστρινάκης μίλησε στην ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης λέγοντας «ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας στήριξε, τους Έλληνες στο Λονδίνο και τους εργαζόμενους στο Προξενείο που έκαναν κάτι περισσότερο από την δουλειά τους για να μας βοηθήσουν».

Παράλληλα διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε πικρόχολη διάθεση, ούτε ευχές ούτε κατάρες για όσους άθελα τους μας καθυστέρησαν. Απλώς τους ευχόμεθα ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν στη δική μας θέση».

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία των Χανίων που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασε κι έγινε κύμα που απλώθηκε σε όλη την Κρήτη για να μπορέσει η Ευαγγελία να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Σχόλια