Ειδήσεις

Αναπάντεχο ατύχημα για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Μια περιπέτεια έζησε ο κ. Αλιφιεράκης το πρωί της Πέμπτης στην προσπάθεια να καθαρίσει το ντεπόζιτο.

Μια περιπέτεια έμελλε να ζήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, το πρωί της Πέμπτης, καθώς μετά από εργασίες στο σπίτι του, έπεσε και τραυματίστηκε, στην περιοχή του Πανάνειου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλιφιεράκης έκανε εργασίες καθαρισμού στο ντεπόζιτο στην περιοχή του Πανάνειου και ενώ ήταν  πάνω στις σκάλες. Ξαφνικά έπεσε από αυτές και  από ύψος 2,5-3 μέτρων, βρέθηκε στο έδαφος. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ωστόσο καθώς δεν έπεσε με το κεφάλι, γεγονός που θα είχε και άλλες συνέπειες για τη ζωή του.

Γι' αυτό το λόγο, άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου με ορθοπεδικά τραύματα και χτυπήματα στη λεκάνη. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι λόγω του χτυπήματος στη λεκάνη, θα πρέπει να φορέσει μία ειδική ζώνη, συστήνοντας παράλληλα στον κ. Αλιφιεράκη να παραμείνει στο κρεβάτι σε θέση ακινησίας για τουλάχιστον ένα μήνα.

Όλες οι παρατάξεις, μαθαίνοντας  για το ατύχημα, ενδέχεται να προχωρήσουν σε  προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων τους, μόνο για μερικές ημέρες  ενόψει και των εκλογών νέου Δ.Σ του επιμελητηρίου, στις 2 Δεκεμβρίου, μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Στο πλευρό του Αλιφιεράκη ο Μηνάς Μελισσείδης, ακύρωσε τη Συνέντευξη Τύπου ενόψει των εκλογών στο επιμελητήριο.

Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού του προέδρου του Επιμελητήριου κ.Μανωλη Αλιφιεράκη, ο γνωστός  εξαγωγέας Μηνάς Μελισσείδης, έκανε γνωστό ότι αναβάλλει προσωρινά την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, συνέντευξη τύπου του συνδυασμού του για τις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές.

Το πρωί ο κ. Μελισσσείδης επισκέφθηκε τον κ.Αλιφιεράκη στο νοσοκομείο και του ευχήθηκε ολόψυχα την γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ 55ΧΡΟΝΟ  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια