Ειδήσεις

«Ράλι» από το Γιόφυρο έως το ΙΤΕ με κρατικό αυτοκίνητο

Φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr δείχνουν την... επικίνδυνη οδήγηση με κρατικό αυτοκίνητο.

Μια απίστευτη καταγγελία με ένα συμβάν, ίσως και καθημερινό θα μπορούσαμε να πούμε για το Ηράκλειο, ήρθε από αναγνώστη του neakriti.gr ο οποίος το πρωί της Πέμπτης έπεσε «θύμα»… προσπέρασης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κρατικό αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ.Α. και όπως γράφει στο κείμενό του ο ίδιος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την καταγγελία, όχι μόνο προσπέρασε τον Γ.Α., αλλά αδιαφόρησε και γι' αυτό που έκανε…

Αναλυτικά η καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης:

«Ώρα 9:40 στην Γιόφυρο. Οδηγώ ανέμελος το αμάξι μου και ξαφνικά με περνάει από τα δεξιά μπαίνοντας σφήνα μπροστά μου ο εν λόγω ραλίστας με το κρατικό αυτοκίνητο. Τα έχασα και του αναβόσβησα τα φωτά και η αντίδραση του ήταν να βγάλει το χέρι απ' το παράθυρο και να με ρωτήσει τι θέλω...

Φούντωσα και τον ακολούθησα μέχρι τον κόμβο  του ΙΤΕ στο ΠΑΓΝΗ. Σε όλη την διαδρομή προσπέρασε ό, τι υπήρχε μπροστά του χωρίς να υπολογίζει δίπλες διαχωριστικές, λεωφορεία που έρχονταν από το άλλο ρεύμα, άλλους οδηγούς που πήγαιναν στον δρόμο... Και όλα αυτά με κρατικό αυτοκίνητο!

Μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση «κύριοι»;

Θα αποκτήσουμε επιτέλους κάποια στοιχειώδη παιδεία ή μόνο θα γκρινιάζουμε για τους δήθεν δρόμους καρμανιόλα ενώ στην ουσία για τα περισσότερα τροχαία ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς οι ίδιοι...»

Σχόλια