Ειδήσεις

Έβγαλε βόλτα το σκύλο του και συνάντησε... αρκούδες (vid)

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε περιπατητής ο οποίος έβγαλε το σκύλο του βόλτα στην Καστοριά, όταν εντελώς ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε αρκούδες

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε περιπατητής ο οποίος έβγαλε το σκύλο του βόλτα στην Καστοριά, όταν εντελώς ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε αρκούδες, οι οποίες έτρεχαν προς το μέρος του, σύμφωνα με το kozanilife.gr.

Περιπατητής έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στην Καστοριά και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε αρκούδες οι οποίες έτρεχαν προς το μέρος του. Πώς περιγράφει ο ίδιος το συμβάν το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Πέτρα Καστοριάς.

Ο άντρας βρισκόταν σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο, έξω από την πόλη.

«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου… αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουνα τόσο για το τι μπορεί να γίνει…. ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους… τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου».

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια