default-image

Έτοιμος για τη βάπτισμα του πυρός στη Formula1 ο Γκασλί

Αθλητισμός
Έτοιμος για τη βάπτισμα του πυρός στη Formula1 ο Γκασλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πιερ Γκασλί ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στη Formula1 το προσεχές σαββατοκύριακο, με τον Γάλλο να επιλέγει τον αριθμό 10 για το μονοθέσιό του.

Από εκεί που διεκδικούσε μία θέση στην Toro Rosso ενόψει 2018, ο Πιερ Γκασλί θα βρεθεί στο μονοθέσιο της ομάδας της Φαένζα από το Γκραν Πρι της Μαλαισίας. Οι Ιταλοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Ντανιίλ Κβιάτ, ο οποίος δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα, έπειτα από τον περσινό του υποβιβασμό από τη Red Bull στην STR.

Γι' αυτό, ανακοίνωσαν την αντικατάστασή του από τον Γκασλί για το υπόλοιπο της σεζόν, ώστε να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη Formula1, τη στιγμή που διεκδικούσε τον τίτλο στη Super Formula. «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα κάνω το καλύτερο για να αποδώσω καλά με την Toro Rosso στους ερχόμενους αγώνες», δήλωσε ο Γκασλί, που επέλεξε και νούμερο.

Αυτό είναι το 10, το οποίο έχει μείνει... ορφανό από το 2014, όταν το χρησιμοποίησε ο Καμούι Κομπαγιάσι. Οι αριθμοί ισχύουν για δύο χρόνια και μετά είναι διαθέσιμοι να χρησιμοποιηθούν απ' οποιονδήποτε οδηγό. Τέλος, ο Κβιάτ ελπίζει, πλέον, να κερδίσει την έτερη θέση στην Toro Rosso το 2018, αφού θα πάει στη Renault ο Κάρλος Σάινθ, ενώ όλα δείχνουν ότι η μία θα... καπαρωθεί από τον Γκασλί.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News