default-image

Οι αποχωρήσεις δε αλλάζουν πολιτική στο στίβο του ΟΦΗ

Σπορ
Οι αποχωρήσεις δε αλλάζουν πολιτική στο στίβο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο επικεφαλής του τμήματος στίβου, Παναγιώτης Αντωνακάκης τοποθετήθηκε για την αποχώρηση των τεσσάρων έμπειρων προπονητών από το σωματείο.

Ο Αντώνης Τσατσάκης, Χρήστος Λίτσικας, Μανώλης Μαυράκης και Μανώλης Πλουμάκης με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι αποχωρούν από τον ΟΦΗ με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους σωματείο.

Ο κ. Αντωνακάκης τόνισε ότι δεν αλλάζει πολιτική το σωματείο επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να έχει προτεραιότητα την άθληση των νέων παιδιών και όχι την εκμετάλλευσή τους για να βγάζει χρήματα.  

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Αντωνακάκης:  «Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, έχει σταθερά  την ίδια φιλοσοφία εδώ και 21 χρόνια που είναι ο υγιής αγωνιστικός αθλητισμός.

Εκ της ιστορίας του το σωματείο μας είναι αναγκασμένο να πρωταγωνιστεί και αυτό κάνει.

Επιμένουμε στην κατεύθυνση της παροχής της δυνατότητας των αθλητών μας στους αγώνες (Πανελλήνιους, διασυλλογικούς, κ.λ.π.), με κάλυψη των εξόδων από το σωματείο.

Επιμένουμε να βλέπουμε τα νέα παιδιά, σαν μελλοντικούς αθλητές και όχι σαν περιστασιακά αθλούμενους και πηγή εσόδων, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη διαμόρφωση πρώτα της υγιούς προσωπικότητας και της σωστής μόρφωσης και στη συνέχιση της αθλητικής τους εξέλιξης.

Ευχαριστούμε τους πρώην συνεργάτες μας για την προσφορά τους  στο τμήμα, αν και λυπούμεθα για την αποχώρηση τους από το τμήμα, την οποία δεν επιθυμούσαμε και ούτε επιθυμούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News