Ειδήσεις

Συγκλονιστικό μήνυμα του παππού της Ευαγγελίας, τι ζητά- vid

Συγκλονίζουν τα δραματικά λόγια του παππού της Ευαγγελίας Καστρινάκη που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλη την Κρήτη.

Συγκλονίζουν τα δραματικά λόγια του παππού της Ευαγγελίας Καστρινάκη που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο βυθίζοντας στο πένθος όλη την Κρήτη.

«Προτρέπω να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Εμείς αργήσαμε. Εκείνοι ίσως τα καταφέρουν. Κάνω έκκληση να συνεχίσουν να αγωνίζονται», είναι το θλιβερό μήνυμα που στέλνει ο παππούς της Ευαγγελίας στους συνανθρώπους μας που εξακολουθούν να παλεύουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους με την επάρατη νόσο.

Ο Γιώργος Καστρινάκης μίλησε στην ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης λέγοντας «ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας στήριξε, τους Έλληνες στο Λονδίνο και τους εργαζόμενους στο Προξενείο που έκαναν κάτι περισσότερο από την δουλειά τους για να μας βοηθήσουν».

Παράλληλα διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε πικρόχολη διάθεση, ούτε ευχές ούτε κατάρες για όσους άθελα τους μας καθυστέρησαν. Απλώς τους ευχόμεθα ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν στη δική μας θέση».

Τέλος, ο κ. Καστρινάκης εξήγησε τι θα γίνει με τα χρήματα που περίσσεψαν από τη θεραπεία της εγγονής του και έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές ανθρώπων, ενώ έκανε και μία έκκληση για την ημέρα της κηδείας της 8χρονης Ευαγγελίας.

Δείτε το βίντεο:

Ραγίζει καρδιές συγκινητικο μήνυμα συγγενή της Ευαγγελίας

Έρχονται στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου,που η έλευση μιας αθώας ψυχής δίνει νοημα στην ύπαρξη μας, και λέξεις όπως ανιδιοτελής αγάπη,στοργή και τρυφερότητα δεν φτάνουν να περιγράψουν τα συναισθήματα αυτά,ακόμα και αν το άπειρο πολλαπλασιαστεί με την αιωνιότητα,γιατί απλά οι λέξεις δεν φτάνουν....

Παρ'όλα αυτά,καιροί και περιστάσεις φέρνουν έτσι τα πράγματα,που αυτα τα μεγέθη έρχεται να τα αντικαταστήσει ο πόνος η θλίψη,η οργή και ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ;

Αλλά και πάλι οι λέξεις δεν φτάνουν...

Τέτοια η καρδιά μου,που θα έλεγε και ο Καζαντζάκης.

Ωστόσο η πίστη στον Θεό,και η βεβαιωμένη προσδοκία για όλα όσα έχει υποσχεθεί Αυτός,μας δίνουν παρηγοριά και ελπίδα!

...επειδή έρχεται η ώρα,κατά την οποία όλοι όσοι είναι στα μνημεία,θα ακούσουν τη φωνή Του και θα βγουν! (Ιωάννης5:28,29)

Η ανάσταση του Ιησού είναι η εγγύηση,και αυτές οι μέρες δεν αργούν....

Εις το επανιδείν λοιπόν Βαγγελιτσα μου ευχομαι από εδω και στο εξής τα επόμενα δάκρυα,να είναι δάκρυα χαράς!

Θα σε αγαπώ για ΠΑΝΤΑ!

Η οικογενεια.

Σχόλια