default-image

Η Μαρίνα & η Ελένη, αγωνίστριες της ζωής, στον Ημιμαραθώνιο

Κρήτη
Η Μαρίνα & η Ελένη, αγωνίστριες της ζωής, στον Ημιμαραθώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο εύκολο είναι να σώσουμε μία ανθρώπινη ζωή; Η Ελένη και η Μαρίνα μας καλούν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης για να διαπιστώσουμε ότι τελικά είναι πιο εύκολο από ότι φανταζόμαστε.

Με μία πολύ απλή κίνηση, δίνοντας μόνο λίγο σάλιο, μπορούμε να σώσουμε μία ανθρώπινη ζωή, όπως αυτή της Μαρίνας, η οποία κατάφερε να ζήσει, χάρη σε έναν άγνωστο που βρέθηκε συμβατός. Ενώ η Ελένη έδωσε μυελό των οστών και ταυτόχρονα ζωή σε έναν άγνωστο που κινδύνευε.

Για να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών είναι απλό και ακίνδυνο και το μόνο που χρειάζεται είναι μία απόφαση, μια απόφαση ζωής, τόσο για το λήπτη, όσο και για το δότη.

Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκεται την Κυριακή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι. Ενώ, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του, αλλά και να γίνεται δότης μυελού των οστών, την Παρασκευή, από τις 4:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:30 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News