default-image

Λαμπερά εγκαίνια για την INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Λαμπερά εγκαίνια για την INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου και φορέων του Ρεθύμνου παρευρέθηκε στα λαμπερά εγκαίνια των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο.

Εδώ και δεκαετίες, οι πολίτες στην Κρήτη εμπιστεύονται τον διεθνή κολοσσό της ασφάλισης για τις ανάγκες τους. Αυτή η σχέση ασφάλειας και εμπιστοσύνης μπαίνει σε ακόμα πιο γερές βάσεις με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Με 30 χρόνια παρουσίας στο Ρέθυμνο η  INTERAMERICAN διατρανώνει την εμπιστοσύνη της και τη παρουσία της στην Κρήτη και το Ρέθυμνο με νέες υπερσύγχρονες υποδομές για κάθε απαίτηση και κάθε ανάγκη.

Η INTERAMERICAN, με ισχυρή παρουσία σε όλη την Κρήτη φιλοδοξεί να αναπτύξει περαιτέρω τις εργασίες της στην τοπική κοινωνία, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ασφαλιστικές ανάγκες των Ρεθυμνιωτών σε όλους τους τομείς: στις ασφαλίσεις Ζωής και στην αποταμίευση-επένδυση, στην ασφάλιση οχημάτων, κατοικίας, επιχειρήσεων, αστικών ευθυνών και λοιπών κλάδων και κατά προτεραιότητα στις ασφαλίσεις υγείας αξιοποιώντας τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματά της.

Τα λαμπερά εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στο Ρέθυμνο έγιναν στη Λεωφόρο Μάρκου Πορτάλιου 8 στην Καλλιθέα.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News