default-image

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 27χρονου μετά το τροχαίο

Κρήτη
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 27χρονου μετά το τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο ένας εκ των δύο τραυματιών από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο προς Σταλίδα.

Πρόκειται για έναν 27χρονο άντρα που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ενώ αυτή τη στιγμή μπήκε ξανά σε χειρουργείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γιώργο Σωμαράκη που μας έχει ανάγκη και οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση, σε όσους μπορούν, να δώσουν αίμα προκειμένου να καταφέρει ο νέος αυτός άντρας να βγει αισίως απ' αυτή την περιπέτεια.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει λοιπόν, θα πρέπει να αναφερθεί στο όνομα: Σωμαράκης Γεώργιος του Βασιλείου. Ο τραυματίας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται άμεση βοήθεια.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΣΤΑΛΙΔΑ

Όσον αφορά στον δεύτερο άντρα που ενεπλάκη στο τροχαίο, πρόκειται για έναν 50χρονο άντρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η υγεία του δεν διέτρεχε κίνδυνο και έτσι δεν παρέμεινε στο ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο μηχανές και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News