default-image

Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος Παναγιώτης

Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος Παναγιώτης

Οι Έλληνες έχουν αποδείξει έμπρακτα πως αν κάποιος τους έχει ανάγκη, τον βοηθούν και με το παραπάνω, με πρόσφατο παράδειγμα τη μικρή Ευαγγελία που δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Άλλο ένα παιδάκι παλεύει για τη ζωή του, αυτή τη φορά ο 4χρονος Παναγιώτης Μπούφας από το Σχοινοχώρι του Άργους που διαγνώστηκε το Μάιο του 2017 με όγκο στον εγκέφαλο στην περιοχή του στελέχους κυρίως στη γέφυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό αγόρι υποβλήθηκε αρχικά σε ακτινοθεραπεία, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να μπορεί να είναι μόνιμο. Στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν μπορεί να γίνει η περαιτέρω θεραπεία που χρειάζεται ο Παναγιώτης.

Γι' αυτό το λόγο, οι γονείς του έκαναν έκκληση να βοηθήσουν όσοι μπορούν, προκειμένου ο μικρός φίλος μας να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες.

Οι πολίτες αποδεικνύουν ξανά πόσο ευαισθητοποιημένοι και πόσο δίπλα στον άνθρωπο είναι, όταν αυτός τους χρειάζεται. Τα χρήματα που κρίνονταν αναγκαία για  να ταξιδέψει στο Λονδίνο ο μικρός Παναγιώτης, συγκεντρώθηκαν.

Έτσι, οι άλλες 8 θεραπείες, που πρέπει να ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου, θα γίνουν πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News