Ειδήσεις

Λύκοι και τσακάλια κατασπάραξαν Βρετανίδα στη Ροδόπη

Λύκοι και τσακάλια κατασπάραξαν τη Βρετανίδα στη Ροδόπη

Επίθεση από άγρια ζώα φαίνεται να δέχτηκε άτυχη Βρετανίδα στη Ροδόπη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τα ευρήματα από το σώματος της, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Βρετανικών «Times».

Η άτυχη γυναίκα, αρχικά είχε εκτιμηθεί πως είχε δεχτεί επίθεση από αδέσποτα άγρια σκυλιά, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα δέχτηκε επίθεση από λύκους και τσακάλια, καθώς το σώμα της βρέθηκε σε άθλια κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα  των «Times», ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης τονίζει πως «η σορός φαίνεται σα να δέχτηκε επίθεση από άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια».

Πρόκειται, για τη Σίλια Χόλινγκγουορθ από το Bradford-on-Avon του Wiltshire, η οποία είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια.

H Χόλινγκγουορθ είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath, ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ

Υπενθυμίζεται πως η 63ρονη, άτυχη Βρετανίδα, εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, αφού είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και επέστρεφε στο κατάλυμά της.

Οι ομάδες διάσωσης που ξεκίνησαν τις έρευνες αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση, εντόπισαν ανθρώπινα μέλη διαμελισμένα από ζώα, δύο ημέρες μετά, το Σάββατο και πλέον αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση πως πρόκειται για την γυναίκα αυτή.

Σχόλια