Ειδήσεις

Την ασφάλιση των μαθητών ζητούν οι γονείς από το Δήμο

Την ομαδική ασφάλιση των μαθητών στα Χανιά, ζητά από το Δήμο η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων.

ΟΙ γονείς ζητούν την ασφάλιση των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, των διαλειμμάτων, κατά το χρόνο μετάβασης και επιστροφής από το σχολείο, αλλά και σε περίπτωση εκδρομής ή άλλης σχολικής δραστηριότητας.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων:

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση Γονέων αποφάσισε αξιοποιώντας, την διεθνή εμπειρία, και σταθμίζοντας την οικονομική κατάσταση των γονέων να ζητήσει από εσάς την πραγματοποιήσετε ομαδικής ασφάλισης όλων των μαθητών του Δήμου με ισχύ καλύψεων κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, των διαλειμμάτων καθώς κατά το χρόνο μετάβασης και επιστροφής από το σχολείο καθώς και κατά την διάρκεια συμμετοχής σε εκδρομές, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που θα γίνονται κάτω από την επίβλεψη της Δ/νσης του σχολείου.

Το κόστος της ομαδικής ασφάλισης, αν και η ζωή και η υγεία του ανθρώπου και ειδικά των παιδιών δεν αποτιμάται, σύμφωνα με τον δική μας έρευνα αγοράς εξαρτάται από το ύψος των αποζημιώσεων που θα δίδονται ανά κατηγορία (Μόνιμης ολικής/μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικών εξόδων θεραπείας, Θάνατο κλπ).

Το ενδεικτικό ετήσιο κόστος κυμαίνεται από 1,10€ έως 2,50€ ανά μαθητή.

Η συνεχή βοήθεια που μας προσφέρετε στην επίτευξη του έργου μας, με κάθε διατιθέμενο μέσο, μας κάνουν αισιόδοξους ως προς την ικανοποίηση και αυτού του αιτήματος μας.

Σχόλια