default-image

Βγείτε όξω από το Wi-Fi και τρέξτε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

Κρήτη
Βγείτε όξω από το Wi-Fi και τρέξτε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά τους αθλητές- τριες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αλλά και τους πολίτες που θα βρεθούν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21 χιλ.) που θα γίνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι.

Άτομα κάθε ηλικίας αναμένεται να λάβουν μέρος στους αγώνες (υπάρχουν επίσης τα 10 χιλ., 5 χιλ αλλά και τα 1000μ.) αφού οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 4.000 ενώ την αγωνιστική δράση θα παρακολουθήσουν και αμέτρητοι θεατές!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων! Μπορεί η … hitec γιαγιά να είναι απολύτως εξοικειωμένη με την τεχνολογία και το Wi-Fi ωστόσο και ο… παππούς μάλλον ενδιαφέρεται να μάθει περί τίνος πρόκειται… Γεγονός πάντως είναι ότι η πρόσκληση της γιαγιάς βρίσκει ανταπόκριση σε κάθε ηλικία!

Όπως και να έχει  την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αρκαλοχώρι! Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Αφήστε την τεχνολογία προς στιγμής στην άκρη... βγείτε όξω από το Wi-Fi και λάβετε μέρος σε ένα αγώνα που θα σας μείνει αξέχαστος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News