Ειδήσεις

Εδώ και 17 χρόνια η «Νέα Κρήτη» στα σπίτια των Κρητικών!

17 χρόνια ενημέρωση, ειδήσεις, χαρές και λύπες, αγωνίες, φόβοι, καταγγελίες, ιστορίες, ελπίδες, τοπία και όνειρα. Για 17 ολόκληρα χρόνια η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» αποτελεί την αγαπημένη, καθημερινή συνήθεια των Κρητικών.

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου του 2000, όταν το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» κυκλοφόρησε στο νησί, μετά από μακρά προεργασία, πολλά σχέδια που πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, άλλα που εξελίχθηκαν, διαφοροποιήθηκαν, βελτιώθηκαν, και πάρα πολλή δουλειά.

Όλα αυτά τα 17 χρόνια, η κοινωνία, οι άνθρωποι, η πολιτική, η οικονομία, ο Τύπος, αλλά και η Κρήτη, είδαν μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές που η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ήταν εκεί πάντα έτοιμη να αποτυπώσει, να αναλύσει και να παρουσιάσει.

Σήμερα, με το ίδιο όνομα και πάνω από όλα με το ίδιο όραμα, το neakriti.gr, έχει λάβει αυτή τη σπουδαία κληρονομία και τη συνεχίζει, από το χαρτί, στον κόσμο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

17 χρόνια μετά, η «Νέα Κρήτη» συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια των Κρητικών, υπηρετώντας την έγκυρη ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά και την ιστορία αυτού του νησιού.

Σχόλια