default-image

Λέκτορας σκότωσε με αρσενικό ανιψιά Κρητικού πρώην Βουλευτή

Κρήτη
Λέκτορας σκότωσε με αρσενικό ανιψιά Κρητικού πρώην Βουλευτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει σοκάρει ολόκληρη την Κρήτη η αποκάλυψη ότι η γυναίκα την οποία δηλητηρίαζε ένας λέκτορας του ΑΠΘ, είναι ανιψιά του Κρητικού πολιτικού και πρώην Υπουργού, κ. Νίκου Σηφουνάκη.

Η δικαιοσύνη αναμένεται να αποφανθεί μέσα στον Οκτώβριο για τη διπλή ανθρωποκτονία κατά συρροή, αφού ο Πανεπιστημιακός , δε σκότωσε μόνο τη σύζυγό, αλλά δηλητηρίασε και τη γιαγιά της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ

Και όλα αυτά, επειδή διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με μία φοιτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί.

Πως εντοπίστηκε η φονική του δράση

Ένα διπλό θρίλερ αποκαλύπτεται για τη συγκλονιστική υπόθεση του 43χρονου που κατηγορείται ότι, εφαρμόζοντας ένα σατανικό σχέδιο σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο νοσοκομείο που εργαζόταν, αλλά και την 86χρονη γιαγιά της, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.   

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Η νεαρή γυναίκα ήταν ανιψιά του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη, ενώ όπως αποκαλύπτεται ο 43χρονος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί.   

«Σύμμαχοι» στο σχέδιο του λέκτορα στάθηκαν παραλείψεις των γιατρών αλλά και του εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του ΑΠΘ όπως προκύπτει από τη δικαστική έρευνα και το παραπεμπτικό βούλευμα.

Δύο παραπεμπτικά του νοσοκομείου «Παπανικολάου» δεν ανέφεραν το αρσενικό στα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα οποία προσδιορίζονταν μόνο σε ψευδάργυρο, χαλκό, μόλυβδο και κάδμιο, αν και το αρσενικό είχε αναφερθεί σε φύλλο νοσηλείας.

Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο να εντοπιστεί μετά τον θάνατο των δύο γυναικών.

Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του με αρσενικό, αποτυπώνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

«Χορηγούσε σκοπίμως μικρές ποσότητες της ουσίας, ώστε να προκαλεί κατάσταση χρόνιας δηλητηρίασης, η οποία εύκολα θα μπορούσε να εκληφθεί ως ατύχημα που προκλήθηκε από κατανάλωση κοινών τροφίμων και νερού» αναφέρεται, σύμφωνα με το protothema.gr.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ ΣΤΟ "ΦΩΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι δυο γυναίκες, γιαγιά και εγγονή είχαν χάσει τη ζωή τους, με διαφορά λίγων ημερών.

Η εγγονή εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Ιουλίου του 2013 με συμπτώματα μυϊκής αδυναμίας στα κάτω άκρα και δυσκολία στη βάδισή της. Στις 29 Ιουλίου μπήκε στη ΜΕΘ και μετά από νοσηλεία επτά ημερών, κατάφερε να βγει στις 04 Αυγούστου και μεταφέρθηκε και πάλι στην παθολογική πτέρυγα.

Και ενώ η κλινική εικόνα της εγγονής βελτιωνόταν συνεχώς, στις 12 Αυγούστου ξεκίνησαν και πάλι τα συμπτώματα διάρροιας και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Στις 20 Αυγούστου εισήχθη ξανά στη ΜΕΘ και στις 23 Αυγούστου κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Παράλληλα, η 86χρονη γιαγιά εξέπνευσε μέσα στο νοσοκομείο στις 19 Αυγούστου.

Ποιος είναι ο θείος της άτυχης κοπέλας

Ο πολύ γνωστός πολιτικός, Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο, έχει διατελέσει Βουλευτής, Ευρωβουλευτής, αλλά και Υπουργός, με το ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News