default-image

Με το Μάνο στην ΚΡΗΤΗ TV, θα τα λέμε σε «Ώρα αιχμής»

Life
Με το Μάνο στην ΚΡΗΤΗ TV, θα τα λέμε σε «Ώρα αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρα αιχμής στο primetime της ΚΡΗΤΗ TV. Mια εκπομπή που ανοίγει αυλαία αυτή την τηλεοπτική σεζόν βάζοντας στο μικροσκόπιο όλα εκείνα που απασχολούν την καθημερινότητα των κρητικών.

Πόσο η κεντρική πολιτική σκηνή επηρεάζει την Κρήτη και ποια είναι τα ανοικτά μέτωπα για το νησί. Κάθε Δευτέρα βράδυ το πλατό της εκπομπής "Ώρα Αιχμής" θα γίνεται πεδίο συζήτησης και προβληματισμού με σημείο αναφοράς την Κρήτη.

Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, πολιτικοί αλλά και φορείς από όλους τους χώρους της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του νησιού καλούνται να απαντήσουν σε όλα εκείνα που μας απασχολούν.

Ένα διαδραστικό τηλεοπτικό talk show με την σφραγίδα της ΚΡΗΤΗ TV και μεγάλους πρωταγωνιστές τους ίδιους τους πολίτες. Το ρεπορτάζ σε μια ξεχωριστή θέση αλλά και η τεχνολογία των γραφικών και των social media θα δίνουν μέσα από τις οθόνες της εκπομπής στην στιγμιαία αντίδραση των τηλεθεατών αλλά και την άμεση μεταφορά των ερωτημάτων τους.

Σε "Ώρα Αιχμής" θα κάνουμε συζήτηση τους προβληματισμούς των κρητικών και πάντα θα ψάχνουμε την λύση σε όλα εκείνα που μας απασχολούν.

Πέρα όμως από τις συνεντεύξεις η εκπομπή θα ανοίγει και μεγάλους φακέλους έρευνας έχοντας να καλύψει την ανάγκη της ίδιας της κρητικής κοινωνίας για απαντήσεις.

"Ώρα Αιχμής" η νέα τηλεοπτική πρόταση στο primetime της Δευτέρας με την σφραγίδα και το κύρος της ΚΡΗΤΗ TV. Στο τιμόνι της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News