default-image

Αποχαιρέτησαν το μεσημέρι το Βαγγέλη Πατεράκη

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν το μεσημέρι το Βαγγέλη Πατεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Μαμουλάκη, που πενθεί το χαμό ενός δικού της ανθρώπου. Τόσο για το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη όσο και για τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, οι οποίοι "έχασαν" γαμπρό και θείο, αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Πατεράκης, άντρας της αδερφής του δημάρχου Μαλεβιζίου, Σοφίας Μαμουλάκη, με την οποία είχαν αποκτήσει την κόρη τους Μαριλένα και θείος του αντιδημάρχου Ηρακλείου, έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία έγινε στον Άγιο Τίτο σήμερα, στις 3 το μετά το μεσημέρι. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook αποκαλεί το γαμπρό του «αδερφό» του, αναφέροντας ότι ήταν καταξιωμένος πολιτικός μηχανικός και άριστος οικογενειάρχης, ενώ και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Βαγγέλη.

Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις σε αυτή την άνιση μάχη. Με αξιοπρέπεια και τόλμη, με πείσμα και θάρρος, μας έδωσες για μια ακόμα φορά μαθήματα ζωής. Όπως έκανες πάντα...».

Ψήφισμα του Δημοτικού  Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2017 έπειτα από την αναγγελία του θανάτου του Βαγγέλη Πατεράκη.Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μανώλης Αντονογιαννάκης έλαβε το λόγο και ενημέρωσε το Σώμα για τον θάνατο του Βαγγέλη Πατεράκη, ενός καταξιωμένου πολιτικού μηχανικού, ανθρώπου μετρημένου, οξυδερκή και διορατικού, με συγκροτημένο πολιτικό πνεύμα, ο οποίος ήταν γαμπρός του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη.

Ως ύστατο φόρο τιμής, ο Πρόεδρος εισηγήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε:

1. Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην σημερινή έκτακτη  συνεδρίαση της 25/9/2017.

2. Να εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

3. Να παρευρεθούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και ο Πρόεδρος να αναγνώσει την απόφαση αυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News