Ειδήσεις

Συγκίνησε η κόρη του Λαζαρίδη: Δε γνώρισε ποτέ το μπαμπά της

Η κόρη του Στάθη Λαζαρίδη ήταν μόλις λίγων ημερών όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του έπεσαν θύματα της ενέδρας στα Ζωνιανά - Δείτε εικόνες

Συγκίνηση και δάκρυα που δεν θα στεγνώσουν ποτέ για την οικογένεια του Στάθη Λαζαρίδη, του ειδικού φρουρού που έχασε τη ζωή του μετά τη φονική ενέδρα σε βάρος αστυνομικών στα Ζωνιανά το  2007.

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα ο πατέρας του, η σύζυγος του και η κόρη του Στάθη Λαζαρίδη, έκαναν το πρωί τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που έχει ανεγερθεί στη γενέτειρα του, το Τσοτύλι μετά από πρωτοβουλία του ομίλου φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης.

Η συγκίνηση ήταν ακόμη μεγαλύτερη για την παρουσία της κόρης του Στάθη Λαζαρίδη που άφησε δακρυσμένη λίγα λουλούδια μπροστά στο μνημείο με τη φωτογραφία του πατέρα της, τον οποίο όμως δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

 Ήταν μόλις λίγων ημερών όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του, στις 5 Νοεμβρίου του 2007, έπεσαν θύματα της φονικής ενέδρας η οποία τελικά κόστισε τη ζωή στο άτυχο παλικάρι. Αφού όμως χρειάστηκε να δώσει για οκτώ χρόνια μια επίπονη και βασανιστική μάχη ευρισκόμενος σε άγρυπνο κώμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Το παρών στη τελετή έδωσαν και συνάδελφοι του από την Κρήτη καθώς στο Τσοτύλι βρέθηκε και το προεδρείο της Ένωσης ειδικών Φρουρών Κρήτης.

Για μια ακόμη φορά τα λόγια του πατέρα του συγκλόνισαν μιλώντας για το ισόβιο πένθος της οικογένειας του

Ο Γιάννης Λαζαρίδης όμως δεν έκρυψε και την πικρία του για όσα δεν έγιναν από την πολιτεία. Η μνήμη του Στάθη δε δικαιώθηκε αφού το έγκλημα που κόστισε τη ζωή του έμεινε ατιμώρητο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

(Φωτογραφίες: kozanilife.gr)

Σχόλια