default-image

Ένα γκολ και πολλές φάσεις για ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ένα γκολ και πολλές φάσεις για ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το «3 στα 3» στην άδεια Τούμπα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά διαστήματα, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αξιόλογες φάσεις, όμως, δεν μπόρεσε να πετύχει πάνω από ένα τέρμα, είτε λόγω αστοχίας και ατυχίας (δoκάρι Πρίγιοβιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους), είτε λόγω των επεμβάσεων του Βελλίδη (χαρακτηριστικότερη αυτή στο 53').

Είχε, πάντως, σωματοφύλακες δύο από τους «παλιούς», τον Πρίγιοβιτς και τον Μάτος που με τη συνεργασία τους στο 55' έδωσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα τους.

Από τα μισά του δευτέρου μέρους και κυρίως μετά την αποχώρηση του πολύ καλού Πέλκα, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, όμως η οργανωμένη αλλά, όπως αποδείχθηκε, ακίνδυνη επιθετικά ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν κατάφερε να απειλήσει. Έπαιξε ρόλο σ' αυτό και ελπιδοφόρα για τη συνέχεια εμφάνιση του Κάρλος Σαμπράνο που «καθάρισε» ουκ ολίγες φάσεις.     

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο (67΄ Σάχοβ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (65΄ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68΄ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61΄ Σολτάνι), Λίλα (43΄ Μανθάτης λ.τ.), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News