Ειδήσεις

Ατρόμητος παππούς στη...γουρούνα με το «πι» απο πίσω /photos

Τολμηρός οδηγός μέσα στο Ηράκλειο και χωρίς να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης ο ηλικιωμένος δε δίστασε να οδηγήσει "γουρούνα".

Δεν… καταλαβαίνει τίποτα -κατά πως φαίνεται- ο μεγάλης ηλικίας άνδρας και οδηγός του τετράτροχου οχήματος τύπου γουρούνας που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, να κινείται επί της παραλιακής στο Ηράκλειο.

Τελικά όχι μόνο ο έρωτας αλλά και η…τόλμη, χρόνια δεν κοιτά. Πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι ο «παππούς» δε δίστασε να οδηγήσει γουρούνα και να τοποθετήσει στο πίσω μέρος του οχήματος και ένα «ΠΙ» που κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος για να περπατήσει, εφόσον καταφέρει να φθάσει με ασφάλεια στον προορισμό του.

Ατρόμητος και παρά την ηλικία του, διασχίζει το δρόμο δίχως επίσης να έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης όπως για παράδειγμα να φορέσει προστατευτικό κράνος.

Είναι μάλλον τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και νιώθει τόσο ασφαλής στο όχημα του, ακόμη και με ακάλυπτο το κεφάλι που δεν τον νοιάζει και το γεγονός επίσης ότι παραβιάζει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ίσως έρθει μπιλιετάκι για αυτήν τουλάχιστον την παράβαση, σε τυχόν έλεγχο της τροχαίας.

Και αφού ο ηλικιωμένος είναι αποφασισμένος να μετακινείται με τον τρόπο αυτό, καλό είναι οι διερχόμενοι οδηγοί όπου τον συναντήσουν να έχουν το νου τους και τα μάτια τους 14!

Β.Μ- Γ.ΑΡ

Σχόλια