Ειδήσεις

Απίστευτο: Βρήκε δεσμίδα χρημάτων στο ΑΤΜ!

Βρήκε μπροστά του έναν μικρό θησαυρό στο Ηράκλειο, καθώς κάποιος έκανε ανάληψη αλλά άφησε τα χρήματα στο μηχάνημα. Πως αντέδρασε ο Αλβανός;

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε έναν άνδρα ο οποίος πηγαίνοντας το πρωί του Σαββάτου σε τράπεζα στο κέντρο του Ηρακλείου για να κάνει ανάληψη χρημάτων, δεν πίστευε στα μάτια του.

Βρήκε μπροστά του έναν μικρό θησαυρό, καθώς κάποιος συμπολίτης είχε κάνει ανάληψη ,αλλά άφησε τα χρήματα στο μηχάνημα!

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής ξεπερνώντας το πρώτο «σοκ» δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει για τον εαυτό του τη δεσμίδα με τα χαρτονομίσματα.

Παρέδωσε τη δεσμίδα στην αστυνομία

Απευθύνθηκε με τα περίπου 250 ευρώ στην αστυνομία καθώς επιθυμεί να επιστραφούν στον κάτοχό τους, ο οποίος θα βρίσκεται σε απελπισία χάνοντας το σημαντικό, για την εποχή, χρηματικό ποσό.

Βέβαια για να μην ακολουθήσει… παρέλαση ενδιαφερομένων ή υποτιθέμενων κατόχων που θα διεκδικήσουν το ποσό, τα λεφτά θα επιστραφούν μόνο στον πραγματικό κάτοχο.

Το πρόσωπο αυτό θα πρέπει να αποκαλύψει σε ποια τράπεζα έγινε η ανάληψη, να προσδιορίσει το ακριβές ποσό και φυσικά για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του υπάρχει και το υλικό που κατέγραψε κάμερα.

Πάντως πολλοί σχολίασαν θετικά την ηθική πράξη του Αλβανού ο οποίος δεν έγινε «καπνός» με τα λεφτά αλλά επέλεξε να τα παραδώσει.  

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια