default-image

Βόλτα και καφές για τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά - photos

Κρήτη
Βόλτα και καφές για τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να απολαύσει τον καφέ του στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων αφού περπάτησε ανάμεσα σε ξένους επισκέπτες και συνομίλησε με απλό κόσμο και καταστηματάρχες ,είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στο 1ο Φόρουμ για την καθαρή ενέργεια στα νησιά που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, περπάτησε από το Μεγάλο Αρσενάλι μέχρι το Νεώριο του Μόρο και από το μεσημέρι συνεχίζει ιδιωτικά τις επισκέψεις του στα Χανιά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Χαμογελαστός και ευδιάθετος το Πρωθυπουργός έχει μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του στο 1ο Φόρουμ για την καθαρή ενέργεια στα νησιά και κατευθύνεται πεζός από το Μεγάλο Αρσενάλι προς το Νεώριο του Μόρο. Μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη , τη βουλευτή Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και στενούς του συνεργάτες, απολαμβάνει τη βόλτα του στο παλιό λιμάνι.

Ο Πρωθυπουργός στο σύντομο περίπατο του, συνομίλησε με ξένους επισκέπτες που τον πλησίασαν ενώ χαιρέτισε επαγγελματίες του παλιού λιμανιού με τους οποίους είχε σύντομες συνομιλίες.  

Ο Αλέξης Τσίπρας απόλαυσε τον καφέ του στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και συνέχισε τη βόλτα του σε άλλες περιοχές των Χανίων μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αύριο το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News