Ειδήσεις

Όσα είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο στο περιθώριο του Αναπτυξιακού και Περιφερειακού Συνεδρίου.

Ξεκίνησε η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια. Η ομιλία πραγματοποιείται στο περιθώριο του Αναπτυξιακού και Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας, που έλαβε χώρα τις δύο τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα στην κατάμεστη αίθουσα είχαν προηγηθεί οι ομιλίες τόσο του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού όσο και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

?

«Αδικημένη η Κρήτη σε θέματα στο ζήτημα υποδομών» ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας, υπογραμμίζοντας τα πολλά και αναγκαία έργα που δεν έχουν δρομολογηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.

Υποσχέσεις για ΒΟΑΚ:

«Θα ολοκληρωθεί το έργο του ΒΟΑΚ όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις αρχές του 2018 με διαδικασία ουσιαστικού διαλόγου.

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Εδώ θα είμαστε και εγώ και ο Περιφερειάρχης στην έναρξη των εργασιών.

Αυτό το έργο βέβαια θα χρειαστεί 4 με 5 χρόνια. Όμως θα είμαστε πάλι εδώ! Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας.»

?

«Η Περιφέρεια της Κρήτης είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να προσδιορίσουμε τι εννοούμε όταν μιλάμε για ανασυγκρότηση, για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

?

?

?

?

?

?

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια