Ειδήσεις

«Καμπάνα» 50 μηνών για το… μπάχαλο στο Ειρηνοδικείο

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 50 μηνών, με αναστολή καταδικάστηκε την Πέμπτη ένας ντόπιος, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, ξεσπώντας την οργή του σε δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος είχε μεταβεί στο Ειρηνοδικείο στις 9 του περασμένου Μαΐου, για κάποιες αστικές υποθέσεις που τον αφορούσαν.

Σύμφωνα με υπαλλήλους του Ειρηνοδικείου, ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έκανε φασαρία, μην διστάζοντας να βρίσει τους ίδιους και τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ως αποτέλεσμα, την επίμαχη ημέρα, αρκετές υποθέσεις που εκδικάζονταν στον όροφο του Ειρηνοδικείου, διακόπηκαν.

Τελικά ο φερόμενος φασαριόζος συνελήφθη και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Η δίκη του αναβλήθηκε, ωστόσο, για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, και ενώπιον της Έδρας δεν δίστασε να προσβάλει ξανά τους δικαστικούς υπαλλήλους, κατηγορώντας τους ότι «δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους».

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια