Ειδήσεις

Βρέθηκαν χρήματα για τη μικρή Νεφέλη, φεύγει για εξωτερικό

Για το λόγο αυτό ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών πραγματοποίησε έρανο, ο οποίος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Πρωτοφανή» χαρακτηρίζει την ανταπόκριση των πολιτών ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), για τη συγκέντρωση των χρημάτων για τη 10χρονη Νεφέλη, η οποία διεγνώσθη τον Ιούλιο, με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών  ανταποκρίθηκε και μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες άνθρωποι, παρά τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που ζουν όλοι, έδωσαν από το υστέρημά τους και ήδη έχει συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και το παιδί σύντομα θα ταξιδέψει για την Ιταλία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ

Ο όγκος του 10χρονου κοριτσιού χρήζει άμεσης ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε εξειδικευμένο Κέντρο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο RIZZOLI ORTOPEDICO ISTITUTO, στη Μπολόνια της Ιταλίας.

Για το λόγο αυτό ο ΙΣΑ πραγματοποίησε έρανο, ο οποίος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο έρανος σταματάει καθώς μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε όλο το απαιτούμενο ποσό, για τη νοσηλεία του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ' όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

"Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ' όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη."

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια