default-image

Λάθος οδηγίες από GPS για το θανατηφόρο στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
Λάθος οδηγίες από GPS για το θανατηφόρο στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης στο άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο του 67χρονου Γερμανού συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία, καθώς έχασαν τη ζωή τους συνολικά τρεις άνθρωποι. Ένας 22χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 50 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στη δεύτερη μηχανή και ήταν πατέρας και γιος, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 18χρονη που επέβαινε στη μηχανή του άτυχου 22χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η 18χρονη φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, το θώρακα και τα άκρα, ωστόσο το μοναδικό ευχάριστο είναι πως δεν έχουν πληγεί τα ζωτικά της όργανα. Αυτό που λένε οι γιατροί είναι ότι το επόμενο 24ωρο θα είναι το κρίσιμο.

Το σενάριο για λάθος οδηγίες του GPS

Πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες που έγινε το τραγικό δυστύχημα. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου, Γερμανός που μόλις είχε φτάσει στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του, τσεχικής καταγωγής, και κατευθύνονταν προς Χαλκιδική, έκανε απότομη στροφή, χωρίς καν να ανάψει φλας, παρασύροντας τις δύο μηχανές που είχαν αναπτύξει ταχύτητα...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός οδηγός πήρε λάθος πληροφορίες από το GPS, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το gps του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο στις δύο μηχανές.

cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News