default-image

Ανεξέλεγκτοι οδηγοί στον Άγ. Νικόλαο... παρκάρουν όπου βρουν

Κρήτη
Ανεξέλεγκτοι οδηγοί στον Άγ. Νικόλαο... παρκάρουν όπου βρουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι γνωστό πως οι Έλληνες οδηγοί βρίσκουν πάντα τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να παρκάρουν και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα καθημερινά.

Πολλές φορές ένα παράνομο παρκάρισμα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους πεζούς, αλλά και σε όσους μετακινούνται με αμαξίδια.

Στον Άγιο Νικόλαο, η έκφραση «μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» περιγράφει επαρκώς τα… parking πάνω σε πεζοδρόμια, σε ράμπες αναπήρων, σε πλακάκια τυφλών στα πεζοδρόμια…

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει την εμφάνισή του και γερανός, τα παράπονα όμως συνεχίζονται.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πεζοί δυσκολεύονται να περπατήσουν πάνω στα πεζοδρόμια, περνώντας ξυστά από τα οχήματα. Επίσης, άνθρωποι που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια, δεν μπορούν να κατέβουν στο δρόμο, αφού εμπόδιο τους «στέκεται» αυτοκίνητο.

Και ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου όμως φερόταν να περιλαμβάνεται σ' αυτή την κατηγορία...

Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε το αυτοκίνητο του να είναι παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο όπου βρίσκεται το Δημαρχείο. Ο ίδιος απολογήθηκε για το γεγονός και έδωσε τη δική του εξήγηση για το τι συνέβη, στο anatolh.com:

«αυτές τις ημέρες, στην οικογενειακή μας επιχείρηση στην Ελούντα, φιλοξενούμε φίλους από το εξωτερικό, στους οποίους και έχει παραχωρηθεί το ακινητοποιημένο ιδιωτικό μου αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους! Είναι εύκολο για τους «κυνηγούς κεφαλών», να το αναζητήσουν παρκαρισμένο στον χώρο της επιχείρησης στα Πηγαϊδάκια Ελούντας» εξηγεί, ενώ εν συνεχεία, εκφράζει τη λύπη του για την αναστάτωση που προκλήθηκε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News