Ειδήσεις

Τα καλύτερα έρχονται από την «Κίτρινη Αποστολή»

Άλλη μία σπουδαία δράση που θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα, επιχειρεί η «Κίτρινη Αποστολή», η οποία μέσα από συνεχείς κινήσεις που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τους πολίτες, επιχειρήσεις και τοπικούς φορείς, ευαισθητοποιεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.  

Οι δράσεις της πολλές και σημαντικές και με εμπνευστή τον Δ. Αποστολάκη, στηρίζει ουσιαστικά ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή λοιπόν η καινούργια δράση η οποία σκοπεύει να ξεκινήσει σύντομα είναι οι δραστηριότητες για παιδιά.  

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους τα μέλη της αποστολής στη σελίδα τους στο Facebook πάρα πολλές οικογένειες θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους, σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, μπαλέτο, καράτε, μουσική, κ.λπ., αλλά λόγω της οικονομικής συγκυρίας είναι αδύνατον!

 «Με την αμέριστη βοήθεια σας για μια ακόμα φορά είμαστε πολύ κοντά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται!». Αυτό που θέλουν «είναι όταν ανακοινωθούν οι θέσεις, είναι να έχετε συνέπεια στην παρουσία σας, ώστε αυτό το πολύ όμορφο δώρο για τα παιδιά να μην πάει χαμένο»!

Και συνεχίζουν: «Όταν λοιπόν ανακοινώσουμε ποιες ομάδες και σύλλογοι προσφέρουν τις θέσεις αυτές, θα δηλώσετε ενδιαφέρον ποιο αγώνισμα σας ενδιαφέρει, κι εμείς από εκεί και πέρα θα επιλέξουμε ποια παιδιά πρέπει να πάνε.. π.χ. να είναι κοντά στην δραστηριότητα, να υπάρχει μεταφορικό μέσο κ.λπ!!! Σε μερικές μέρες τα νεότερα.


Όσοι μας διαβάζουν και μπορούν να βοηθήσουν (είναι σε ομάδες παράγοντες ιδιοκτήτες κ.λπ.) προς αυτή τη κατεύθυνση μπορούν να μας στείλουν ένα μήνυμα»!

Σχόλια