default-image

Προετοιμάζεται για το χειρουργείο η Ανθή Βούλγαρη

Life
Προετοιμάζεται για το χειρουργείο η Ανθή Βούλγαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά το χρόνο για να μπει στο χειρουργείο η Ανθή Βούλγαρη. Όπως είχε αποκαλύψει το People, η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σύντροφό της, μετά από επιληπτική κρίση, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα.

Οι γιατροί της είπαν πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο, περίπου δυο εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος.

«Το χειρουργείο θα γίνει στις 28 του μήνα, είναι κρανιοτομή. Σου ανοίγουν το κεφάλι, βάζουν έναν πλοηγό που ψάχνει που είναι ο όγκος και τον αφαιρούν. Δεν ξέρω πόσες ώρες είναι το χειρουργείο, δεν έχω ρωτήσει και θα μείνω μία μέρα στην εντατική», ανέφερε προ ημερών η ίδια, καλεσμένη στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω".

Μέσω των social media, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τον τρόπο που προετοιμάζεται για να μπει στον χειρουργείο, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο κάνει γυμναστική, προκειμένου να δυναμώσει το σώμα και τον οργανισμό της. «Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σήμερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω από 110 παλμούς», έγραψε στη λεζάντα και ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους followers της για το ενδιαφέρον.

Πηγή: peoplegreece.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News