default-image

Στο σφαγείο 27 πρόβατα που… «συνελήφθησαν»

Κρήτη
Στο σφαγείο 27 πρόβατα που… «συνελήφθησαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σφαγείο οδηγήθηκαν 27 «αδέσποτα» πρόβατα, τα οποία βρέθηκαν να καταστρέφουν τις περιούσιες των κατοίκων στη Βασιλική Ιεράπετρας.

Ένα ηχηρό «χτύπημα» σε έναν κατ' εξακολούθηση παραβάτη κτηνοτρόφο που είχε ανεπιτήρητο το ποίμνιο του έδωσε ο Δήμος Ιεράπετρας την Κυριακή στην περιοχή της Βασιλικής, σε συνεργασία με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος, η Αστυνομία και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Παχιάς Άμμου, συμμετείχαν στην… «επιχείρηση σύλληψης» των 27 προβάτων που βρέθηκαν να καταστρέφουν τις περιουσίες των ανυποψίαστων κατοίκων της Βασιλικής.

«Τα πρόβατα μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες οδηγήθηκαν στο σφαγείο και το κρέας τους θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες στους εξυπηρετούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου Ιεράπετρας.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί τόση μυστικότητα, εδώ και 10 ημέρες, αυτό που έχω να πω - πέραν του ότι ήταν μέσα στο σχεδιασμό - ότι σε κάποιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Ο στόχος επετεύχθη και ας ψάχνουν ακόμα κάποιοι  τα πρόβατα τους», αναφέρει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, κ. Αργύρης Πανταζής.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News