default-image

Νέες επιτυχίες για το τένις του «Ηράκλειο ΟΑΑ»

Σπορ
Νέες επιτυχίες για το τένις του «Ηράκλειο ΟΑΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή Μανώλη Δολιανίτη και του προπονητή Κώστα Τζιγκουνάκη , τα τενιστικά νιάτα  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ έφεραν πολλές νίκες και κύπελλα στην πόλη,  δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι η Σχολή Τένις  του Ιστορικού Ομίλου, δικαίως θεωρείται  ως ένα από τα καλύτερα Αθλητικά Σχολεία  του Ελληνικού χώρου.

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, έγινε στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. το 4ο  Παγκρήτιο (Ενωσιακό) Πρωτάθλημα Τένις για Αγόρια- Κορίτσια 12, 14 και 16 ετών.

Οι αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για μια ακόμη φορά επικράτησαν σε πολλές κατηγορίες ανεβάζοντας τον Όμιλο ακόμη πιο ψηλά στην συνείδηση του κόσμου του Ελληνικού  τένις  .

Συμμετείχαν συνολικά 23 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Από τον «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. τις μεγαλύτερες επιτυχίες σημείωσαν ο Βαγγέλης Μπόγρης ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 16 ετών αν και αγωνίζεται ηλικιακά στα 14άρια, η Ελένη Κωστάκη που και αυτή σαν 14άρα πήρε την πρώτη θέση στα κορίτσια 16,  η Χρυσή Νταμπακάκη επίσης αναδείχθηκε 1η στην κατηγορία 12 ετών,  ενώ ο Στέλιος Γκαγκαουδάκης πήρε την 2η θέση στην κατηγορία 14 ετών. Την 3η θέση κατέλαβαν η Κατερίνα  Ζαφειροπούλου στην κατηγορία 16 ετών και ο Δημήτρης Μπουνάκης στην κατηγορία 12 ετών.

Ο Βαγγέλης Μπόγρης αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία και κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε αυτή αφού στον τελικό επικράτησε του πολύ καλού Καραχάλιου των Χανίων με 63 75. Στον ημιτελικό κέρδισε εύκολα τον Τσαγλίωτη του Ρεθύμνου με 60 61.

Στα κορίτσια 16 ετών την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελένη Κωστάκη που στον τελικό επικράτησε της Μιουμπή των Χανίων με σκορ 06 64 63.  Στον ημιτελικό με την συναθλήτρια της Κατερίνα Ζαφειροπούλου επικράτησε με 75 62 και στην οκτάδα κέρδισε την Μπαλάσκα των Χανίων με 42 45(4) 10-6.

Η Χρυσή Νταμπακάκη κατέλαβε με άνεση την πρώτη θέση στην κατηγορία της κερδίζοντας εύκολα στον τελικό την Καραπανταζή των Χανίων 60 60. Στον ημιτελικό επικράτησε της Δαβράδου του Αγίου Νικολάου με 61 61, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει τις Γιορταμάκη και Βογιατζάκη με 42 42 και 40 40 αντίστοιχα.

Ο Στέλιος Γκαγκαουδάκης κατέκτησε την δεύτερη θέση στα αγόρια 14 ετών, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το τουρνουά. Στο τελικό με τον Κασαπάκη των Χανίων έχασε 76(2), 60. Στον ημιτελικό κέρδισε τον Καρά με 60 62, στην οκτάδα επικράτησε του Σφυράκη του Αγ. Νικολάου με 40 40 και νωρίτερα του Χαλακατεβάκη των Χανίων 40 40.

Η Κατερίνα Ζαφειροπούλου κατέκτησε την τριτη θέση στις 16αρες, αφού στον ημιτελικό έχασε από την Κωστάκη με 75 62. Η Ζαφειροπούλου είχε κερδίσει την Πολιουδάκη  των Χανίων με 41 40.

Ο Δημήτρης Μπουνάκης, κατέκτησε για πρώτη φορά την 3η θέση στα αγόρια 12 ετών, χάνοντας στον ημιτελικό 62 61 από τον Ζερβό των Χανίων, νικητή της κατηγορίας.  Ο Μπουνάκης στην οκτάδα επικράτησε του Ξιάρχου  του Αγ. Νικολάου με 41 41 και νωρίτερα του Τζωρμπατζάκη της Χερσονήσου με  40 42.

Ο Δημήτρης Δελάκης αγωνίστηκε και αυτός σε μεγαλύτερη κατηγορία και έφτασε στην οκτάδα, κερδίζοντας τον Χαλακατεβάκη των Χανίων 40 41.

Ο Αναστάσης Μανδαλενάκης έφτασε στην οκτάδα της κατηγορίας του, επικρατώντας 42 40 του Κοκκινάκη των Χανίων, ενώ πριν κέρδισε τον Νταουντάκη της Ακαδημίας Χανίων 41 40.

Η Μαρία Γαρεφαλάκη έχασε στην οκτάδα από την Μαρινάκη των Χανίων με 40 41.

Ο Σπύρος Καρακώστας έφτασε στην οκτάδα επικρατώντας του Φουντουλάκη των  Χανιών 41 40. Στους 16 κέρδισε τον Αρχατζικάκη στης Σητείας με 54 (1), 40.

Η Ευαγγελία Δερμιτζάκη κέρδισε την Καλύβα από τον Αγ. Νικόλαο με 40 40 και μπήκε στις 8 όπου και αποκλείστηκε δύσκολα στα 3 σετ.

Η Εβελίνα Λαμπράκη επικράτησε της Αθηνάς Μπόγρη με 40 54(1) και μπήκε στις 8.

Ο Αλέξανδρος Καλατζής κέρδισε τον Νικολακάκη από το Ρέθυμνο με 53 42 και μπήκε στους 16, όπως και ο Νικολιδάκης που στον αγώνα με τον Βελεντάκη επικράτησε 40 40 και έφτασε και αυτός στους 16.

Ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης κέρδισε τον Βεγόπουλο του Φιλία με 45(7) 41 10-8 και μπήκε στην 16αδα.

Οι Βελιβασάκη, Κωστάκης , Ζερβάκης, Βελεντάκης,  Μπόγρη, Ζαχαράκη  συμμετείχαν με αξιώσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για  τις επιτυχίες τους αλλά και τις προσπάθειες που κάνουν καθημερινά. Συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές τους κ. Μανόλη Δολιανίτη και Κώστα Τζιγκούνακη και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις .

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί την Ζ' ΕΦΣΑΚ για την άριστη συνεργασία για τη διοργάνωση των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News