default-image

Το επόμενο βήμα της Πόπης Τσαπανίδου στο Star

Life
Το επόμενο βήμα της Πόπης Τσαπανίδου στο Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από περίπου δύο μήνες η Πόπη Τσαπανίδου είπε ένα καλοκαιρινό αντίο στο τηλεοπτικό κοινό της με έναν τρόπο αρκετά ανοικτό σε ερμηνείες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Live U! ευχαρίστησε το κοινό για την παρέα που της έκανε για 11 ολόκληρα χρόνια σε όποιο πόστο κι αν βρισκόταν στην τηλεόραση αλλά όλο αυτό έγινε με τρόπο τέτοιο ώστε κανείς θα μπορούσε εύκολα να υποθέσει ότι η δημοσιογράφος σκοπέυει να αποχωρίσει από την τηλεόραση.

Και πράγματι θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία της Πόπης Τσαπανίδου αφού η εκπομπή της Live U! αποτελεί πλέον παρελθόν για το Star ωστόσο η ίδια παραμένει στο κανάλι αλλά σε ένα διαφορετικό ρόλο.

Διότι τα πράγματα έχουν ως εξής. Το κανάλι προκειμένου ενδεχομένως να γίνει πιο ανταγωνιστικό στον ενημερωτικό τομέα αποφάσισε να επαναφέρει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων (από τις 2 το μεσημέρι έως τις 3) και η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει την θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του μεσημεριανού δελτίου στο κανάλι του Star.

Πηγή: womantoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News