Ειδήσεις

Αυστραλία: Bίασε τη δίδυμη αδελφή της συντρόφου του

Άντρας βίασε τη δίδυμη αδελφή της συντρόφου του και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως... τις μπέρδεψε! Το δικαστήριο πάντως δεν το έπεισε.

Άντρας βίασε τη δίδυμη αδελφή της συντρόφου του  και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως... τις μπέρδεψε! Το δικαστήριο πάντως δεν το έπεισε.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού είναι ένας 24χρονος άνδρας ο οποίος ισχυρίστηκε μετά την πράξη του στο δικαστήριο, στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, πως το θύμα είπε ψέματα και πως ήταν εκείνο που τον παρενόχλησε.

Ωστόσο, όπως μαθεύτηκε, ήταν αυτός που είχε ομολογήσει στην άτυχη κοπέλα πως πάντα φαντασιωνόταν να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Το τραγικό είναι πως μετά τον βιασμό ο ίδιος τηλεφώνησε στη σύντροφο του και υποστήριξε πως η αδερφή της τον παρενόχλησε σεξουαλικά και πως αρχικά δεν κατάλαβε ποιά ήταν.

Τον ίδιο ισχυρισμό υποστήριξε και ενώπιον των αστυνομικών, στους οποίους δήλωσε ακόμα πως μπέρδεψε τις δυο γυναίκες, καθώς είναι πανομοιότυπες.

Το θύμα  επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές και όπως δήλωσε: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί αυτό που μου έκανε».

Καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση.

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια