default-image

Ένα βήμα πριν το Κοινοβούλιο η Νικολέτα Σφακιανάκη

Κρήτη
Ένα βήμα πριν το Κοινοβούλιο η Νικολέτα Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φρέσκες και συνάμα πρωτότυπες ιδέες όπως άλλωστε αρμόζουν και στην ίδια, η δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, Νικολέτα Σφακιανάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ" που θα κάνει πρεμιέρα προσεχώς.

Μάλιστα η έγκριτη δημοσιογράφος πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου τρέιλερ της εκπομπής της.

Και όπως φαίνεται στην φωτογραφία έκανε στάση στο Σύνταγμα και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Νικολέτα Σφακιανάκη με φόντο την Ακρόπολη, έχοντας στο πλευρό της, τους συνεργάτες - εικονολήπτες της ΚΡΗΤΗ TV, Νίκο Παπαγγελή και Φώτη Βαρδή.

Μία εκπομπή που αλλάζει ριζικά τόσο ως προς τη δομή όσο και ως προς το περιεχόμενο της, με πολλές και ενδιαφέρουσες ενότητες πάντα με τη  δημοσιογραφική σφραγίδα και εγκυρότητα της ΚΡΗΤΗ TV.

Στο τιμόνι του "ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ", θα βρίσκεται φέτος μόνη της η Νικολέτα καθώς ο επί σειρά ετών παρουσιαστής και δημοσιογράφος Μάνος Δασκαλάκης, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα και μία νέα τηλεοπτική εκπομπή, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News