default-image

Δεν συμφωνούν Γιουνάιτεντ- Φελαϊνί

Ποδόσφαιρο
Δεν συμφωνούν Γιουνάιτεντ- Φελαϊνί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κυλούν... εύκολα οι συζητήσεις της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την πλευρά του Μαρουάν Φελαϊνί για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το τρέχον συμβόλαιο του Βέλγου χαφ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (είχε υπογράψει για 4+1 χρόνια το 2013) και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, παρά τα όσα μπορεί να λέγονται και ακούγονται κατά καιρούς για το επίπεδο και την εικόνα του διεθνούς άσου.

Ωστόσο, για την ώρα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την DailyMail, όπως αναφέρει το sport-fm.gr,  η τελευταία πρόταση που του έγινε... απείχε από τις απαιτήσεις που έχει για να ανανεώσει.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. Απλώς διαπιστώνεται μία «δυσκολία» στο να βρεθεί η «χρυσή τομή», η οποία πιθανώς να καλυφθεί το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φελαϊνί γίνεται 30 σε έναν μήνα και είναι φυσιολογικό να ζητά ένα «γερό» τελευταίο συμβόλαιο, την ώρα που το όνομά του έχει συνδεθεί αρκετές φορές με διάφορους ιταλικούς και τουρκικούς συλλόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News