default-image

Επιστρέφει στις επαγγελματικές διοργανώσεις ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει στις επαγγελματικές διοργανώσεις ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν Ιανουάριος του 2016 όταν οι τίτλοι τέλους έπεφταν για την ΠΑΕ Εργοτέλης εν μέσω μεγάλης πικρίας αλλά και τεράστιων προβλημάτων. Έκτοτε πέρασαν 21 μήνες…

Από την αισιόδοξη επανεκκίνηση στην Γ' Εθνική, την πορεία προς τον τίτλο, το δύσκολο φετινό καλοκαίρι αλλά και τη νέα σελίδα με τα κλειδιά της διοίκησης στον Μάγκεντ Σάμι και του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Τάκη Γκώνια.

Σήμερα είναι για τον Εργοτέλη η ημέρα της επιστροφής στις επαγγελματικές διοργανώσεις και γι' αυτό έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Στις 4 το απόγευμα αγωνίζεται στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι όσο κι αν η ομάδα είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας, υπάρχει μεγάλη διάθεση για να νικηφόρο ξεκίνημα, που θα δώσει και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια…

Η προετοιμασία του Εργοτέλη ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν μέσω Αθηνών για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την πόλη των Σερρών.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν έχει στη διάθεσή του όλα του τα «όπλα», καθώς οι Ζαν Κούρτι, Τζόσεφ Έφορντ και Κώστας Κυριακίδης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού  και δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, ενώ αποκλείστηκαν ακόμα οι Χανιωτάκης, Κυριαλάνης και Δουλγεράκης.

Οι «18» που έχουν επιλεγεί από τον προπονητή του Εργοτέλη είναι οι:

Αγγελόπουλος, Μπάζιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μπούζας, Κάιπερς, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λαδάς, Λαμπάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Ροβίθης, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Βογιατζής.

Πιθανότατα οι 10 από τους 11 που αγωνίστηκαν στο φιλικό της Παρασκευής με τον ΟΦΙ θα είναι στο βασικό σχήμα (Λαδάς, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπούζας, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Μπουρσέλης, Κάιπερς) και τη θέση του απόντα Κυριακίδη θα πάρει ο Ροβίθης.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του κ. Μάγκεντ Σάμι ο οποίος αναμενόταν χθες από το Βέλγιο στην Ελλάδα. Το ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTESPORTS1.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News