default-image

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια - Σοκαριστικό βίντεο

Κόσμος
ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια - Σοκαριστικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο-σοκ έχει καταγράψει τον θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης Σκάουτ Σουλτς, φοιτήτριας στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, από αστυνομικό, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας (λεσβιακά, ομοφυλόφιλα, αμφισεξουαλικά και transgender άτομα).

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16 Σεπτεμβρίου) και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Atlanta Journal-Constitution», η φοιτήτρια ήταν ξυπόλυτη και κρατούσε ένα μαχαίρι.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, φαίνεται η φοιτήτρια να περπατά σε χώρο στάθμευσης της Σχολής απέναντι σε δύο αστυνομικούς και να φωνάζει «πυροβόλησέ με»! Η φοιτήτρια πλησιάζει τους αστυνομικούς και ακούγεται ο ένας από αυτούς, να την προειδοποιεί να σταματήσει και να πετάξει το μαχαίρι.

«Κανείς δεν θέλει να σας βλάψει», λέει ο ένας από τους αστυνομικούς. Η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς τον αστυνομικό, ο οποίος την πυροβολεί μία φορά και η φοιτήτρια πέφτει στο έδαφος, κραυγάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η« φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών».

Δείτε το «βίντεο-θανάτου» της 21χρονης φοιτήτριας

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News