default-image

Αξέχαστες εμπειρίες στο 3ημερο Comando Survival της Κρήτης

Κρήτη
Αξέχαστες εμπειρίες στο 3ημερο Comando Survival της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοναδικές εμπειρίες και ,αναμφισβήτητα, αξέχαστες στιγμές στο Δάσος του Ρούβα έζησαν όσοι συμμετείχαν στο 1ο Tactical Comando Survival Course.

Τρεις ολόκληρες ημέρες δράσης, περιπέτειας και μοναδικής εμπειρίας στο Δάσος του Ρούβα για τους τολμηρούς, από ολόκληρη την Ελλάδα, που δήλωσαν συμμετοχή στο 1ο  Tactical Comando Survival Course πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη από την Σχολή του Ιωάννη Ματαλλιωτάκη .

Μάχες σώμα με σώμα, νυχτερινές εκπαιδεύσεις, τοξοβολία, πεζοπορίες προσανατολισμός πυξίδες, πρώτες βοήθειες κι όχι μόνο, συνέθεσαν το τριήμερο στο δάσος του Ρούβα.

40 άτομα από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 18 έως 50 ετών, έμειναν από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο δάσος, λόγω του φυσικού κάλλους και της υποδομής που επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Η διοργάνωση έγινε υπό την Αιγίδα του Δήμου Γόρτυνα με συνδιοργάνωσες το Πανελλήνιο Αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα και την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον σύλλογο εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Ενώ πολλοί χορηγοί και υποστηρικτές «αγκάλιασαν» την διοργάνωση. Η υπεύθυνη διοργάνωσης ήταν η Μαρία Αντωνακάκη, πρόεδρος ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Οι  συμμετέχοντες έζησαν μία μοναδική εμπειρία επιβίωσης στο δάσος, ενώ από τον διαγωνισμό διακρίθηκαν 3 τυχεροί που κέρδισαν πλούσια δώρα.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, και ώρα 9 το βράδυ στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, θα γίνουν οι απονομές των διακριθέντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News