default-image

Ο αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ στέλνει... μηνύματα από τα Χανιά

Κρήτη
Ο αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ στέλνει... μηνύματα από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν ευθύνεται αυτή η κυβέρνηση για τα μνημόνια» δήλωσε τη Δευτέρα από τα Χανιά ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης σχολιάζοντας όσα ανέφερε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτικές αποφάσεις προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση διαχειρίζεται η σημερινή κυβέρνηση σχολίασε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης από τα Χανιά όπου βρέθηκε στο πλαίσιο κατάρτισης της πρότασης των ΑΝΕΛ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κρήτης.

Ο κ. Σγουρίδης κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση για ανέφικτους στόχους αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα σημειώνοντας ότι τυχόν προσπάθεια εφαρμογής τους, θα οδηγούσε σε φτωχοποίηση τους Έλληνες.

Σε δήλωση του έστειλε μήνυμα ενότητας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συναντήθηκε το μεσημέρι με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα και άλλους δημάρχους του νομού ενώ είχε επαφές και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

«Πρόκειται για ένα ιδανικό κτίριο, το οποίο στην παρούσα φάση καταρρέει, όπου θα μπορούσε να μετεγκατασταθεί το Δημαρχείο, που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πλέον τις ανάγκες της πόλης μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News