Ειδήσεις

Τα σκυλιά την... έστειλαν για δύο μήνες στο κρεβάτι

Για δύο μήνες σε ακινησία θα παραμείνει η 67χρονη που ισχυρίζεται πως της επιτέθηκαν σκυλιά.

Σε περιπέτειες… για τα καλά φαίνεται να έχει μπει η 67χρονη γυναίκα που, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε επίθεση από μανιασμένα σκυλιά πριν μερικές ημέρες στην περιοχή του Αη Γιάννη στην Κνωσό κι αυτό γιατί, όπως πάντα η γυναίκα ισχυρίζεται, πρέπει να παραμείνει για δύο μήνες σε ακινησία.

«Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι καλύτερη. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορώ να κουνήσω ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Δυσκολεύομαι μέχρι και να φάω ή να πιώ νερό», αναφέρει χαρακτηριστικά η 67χρονη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην προσπάθεια της να αποφύγει σκυλιά που της επιτέθηκαν, έκανε κάποιους ελιγμούς και ξαφνικά αισθάνθηκε ένα πόνο στη μέση. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν κάταγμα στη μέση και πλέον αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να παραμείνει για δύο μήνες στο σπίτι σε ακινησία.

«Και μετά τους δύο μήνες, δε θα μπορώ να περπατήσω με ευκολία. Θα πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Δε θα γίνω καλά από τη μία μέρα στην άλλη», λέει η 67χρονη που βιώνει μία δύσκολη κατάσταση με την υγεία της.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ

Σχόλια