default-image

Λευκή ισοπαλία ΑΕΛ- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία ΑΕΛ- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από ένα βαθμό πήραν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο "AEL FC Arena", καθώς έμειναν στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Για γκολ του Ρισβάνη στο 85', που δεν μέτρησε, διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

Αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν από νωρίς ένα γκολ, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League Σουρωτή. Μόλις στο 3ο λεπτό απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Λεοζίνιο, αλλά η συνέχεια άνηκε κατά κύριο λόγο στους Περιστεριώτες, που είχαν τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα λεπτό (6'-7'), οι Ουμπίδες, Μανούσος και Ντιγκινί δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπόζοβιτς, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο φινάλε και πάλι από τον Ντιγκινί, ο οποίος νικήθηκε από τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ματάισεν πέρασε στον αγώνα τον Κρίζμαν αντί του Μπάμπιτς και λίγο έλειψε να τον δικαιώσει ο Κροάτης, που δευτερόλεπτα μετά έχασε την πιο αξιόλογη ευκαιρία της ΑΕΛ, με τον Γιαννιώτη να του λέει "όχι".

Ωστόσο, ακολούθησε ένα στείρο 20άλεπτο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ουάρντα είχε για τους φιλοξενούμενους ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ στο 65', ενώ δέκα λεπτά αργότερα, η κίνηση του Κάναντι να βάλει στον αγώνα τους Ντάουντα και Βασιλακάκη, παραλίγο να αποφέρει γκολ για τον Ατρόμητο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν με το που μπήκαν στο ματς, αλλά ο Έλληνας μέσος είδε το σουτ του να μπλοκάρεται από τον Μπόζοβιτς.

Από το 77ο λεπτό και μετά, μόλις τρία λεπτά αφού ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο Ματάισεν, η ΑΕΛ αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες τον αγώνα, αφού ο Γκόλιας αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο. Έτσι, ο Ατρόμητος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 85' έφτασε στο γκολ, το οποίο όμως δεν μέτρησε. Από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίδες, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε ολόκληρη μέσα από τη γραμμή της εστίας, κάτι που δεν είδαν ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, ούτε και ο δεύτερος βοηθός, Πέτρος Πάτρας.

Στα λίγα λεπτά που απέμεναν δεν σημειώθηκε κάποια άλλη σημαντική στιγμή για τις δύο ομάδες, που έμειναν στο 0-0.

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Μπάμπιτς (46' Κρίζμαν), Λεοζίνιο (74' Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (74' Περόνε)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς (76' Βασιλακάκης), Ουάρντα, Ουμπίδες, Ντιγκινί, Μανούσος (75' Ντάουντα)

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News