default-image

Σόου Ντιμπάλα στη νίκη της Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Σόου Ντιμπάλα στη νίκη της Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις νίκες έπειτα από την ήττα της στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 1-3 της Σασουόλο και έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ και των τριών τερμάτων τον Πάουλο Ντιμπάλα. 

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα από τους γηπεδούχους και μόλις στο 4΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Πιάνιτς αποκρούστηκε από τον Κονσίλι. Αυτό το οποίο η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε στο 16΄ο Ντιμπάλα με ένα εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση, με τον Αργεντινό να γιορτάζει με το 50ο του γκολ την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την φανέλα των «μπιανκονέρι».

 

Από το σημείο εκείνο και μετά η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο του αγώνα και με εξαίρεση το πλασέ του Φαλτσινέλι το οποίο μπλόκαρε ο Μπουφόν, αλλά και το πλασέ του Πολιτάνο το οποίο είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ η Γιουβέντους, κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της, με τον Ντιμπάλα να πετυχαίνει ακόμα ένα εντυπωσιακό γκολ. Ωστόσο οι «μελανοπράσινοι» κατάφεραν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι στο 51΄ με το πλασέ του Πολιτάνο.

 

Ο Ντιμπάλα όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 63΄, με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό το τρίτο του προσωπικό γκολ. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Γιουβέντους κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News