default-image

Τρέξτε στον Κρουσώνα για... πολλά μήλα!

Κρήτη
Τρέξτε στον Κρουσώνα για... πολλά μήλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη εκδήλωση θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή στον Κρουσώνα Μαλεβιζίου.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά" διοργανώνει τη Γιορτή Μήλου του Κρουσανιώτικου Λιβαδιού. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Κρουσανιώτικο Λιβάδι, στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος νοικοκυρές του Κρουσώνα θα έχουν ετοιμάσει και θα προσφέρουν στους παρευρισκομένους υπέροχα γλυκά με βασικό συστατικό το μήλο. Από την πλευρά τους οι γεωργοί θα φέρουν τα γευστικά τους κρουσανιώτικα μήλα, ενώ το ζαχαροπλαστείο "Πρωτότυπο" θα ετοιμάσει μια τεράστια μηλόπιτα (πάνω από 5 μέτρα) για να κεραστεί όλος ο κόσμος που θα επισκεφτεί το Λιβάδι.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής γιορτής, ντόπιοι Κρουσανιώτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια τους. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί ο διαγωνισμός μαντινάδας με θέμα το "Κρουσανιώτικο μήλο", που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της γιορτής, όπως επίσης και το ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν περίπατο με το γαϊδουράκι "Ασπασία" με τη βοήθεια της ταβέρνας "Αροδαμός".

Την παρουσίαση της γιορτής και το διαγωνισμό μαντινάδας για ακόμη μία χρονιά θα αναλάβει ο Γιώργος Βιτώρος, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής να μας περιμένει όλους...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News